USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У віддалених селах Волині лікарі оглядатимуть літніх людей

15 Вересня 2008 17:32
Перший заступник голови облдержадміністрації Віталій Заремба затвердив план заходів святкування Міжнародного дня громадян похилого віку та Дня ветерана. Про це 15 вересня повідомляють «Волинські Новини».
За інформацією офіційного сайту Волинської ОДА, місцева влада зобов’язана забезпечити вирішення соціально-побутових питань ветеранів війни та праці, щоб поліпшити умови їх проживання.
У віддалених населених пунктах працюватимуть виїзні медичні бригади для проведення медичного огляду громадян похилого віку, ветеранів війни та праці.
Заплановані зустрічі ветеранів війни і праці з представниками владних структур, у навчальних закладах області проводитимуться тематичні освітньо-виховні години. Окрім того, працівники профільних обласних та районних структурних підрозділів зобов’язані забезпечити роз’яснювальну роботу щодо пенсійного забезпечення і соціального захисту пенсіонерів та ветеранів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus