USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.90

У відпусті Янукович ловив рибу і співав під гітару

12 Серпня 2010 12:57
Увесь час відпочинку в Криму, крім декількох нарад і зустрічей, президент Віктор Янукович проводив у сімейному колі на держдачі N9 у Муха латці за 12 км від Сімеїзу та за 7 км від фороської резиденції «Заря».

Як пише газета Gazeta.ua , поруч із ним постійно були дружина Людмила Олександрівна та онуки.

Робітники госпблоку цієї держдачі розповіли, що сини президента Олександр і Віктор із дружинами також відвідували батька в Мухалатці.

Як зазначає видання, Віктор Янукович-старший відпочивав, як звичайний дачник: пляжний волейбол, доміно, риболовля.

Президент ловив ставриду й з причалу, і виходив у море на катері. І часто, як розповіли газеті, улов готувала до столу дружина президента Людмила Олександрівна - смажила рибу, нарізала салати.

Вечорами Віктор Федорович не відмовляв собі в задоволенні проспівати під гітару. З нововведень на держдачі - караоке.

Втім, через спеку, за рекомендаціями лікарів, президенту довелося виключити улюблений ним теніс і заняття в тренажерному залі.

А плавав Янукович частіше в басейні з заданим температурним режимом нижчим, ніж у відкритому морі, де вода була надто теплою - 28-29 градусів.

У Ялті президент жодного разу не з'явився, хоча його чекали на концерті Тото Кутуньо в "Ювілейному" і навіть якось спеціально "зачищали" територію біля входу на центральний овочевий ринок.

Як відомо, свою першу президентську відпустку (27 днів) Янукович перервав достроково. Через загрозу лісових пожеж в Україні він повернувся до Києва й на моря вже не відправиться.

За час перебування у Криму він провів декілька нарад у Сімферополі й Лівадії, а також понад 30 зустрічей у фороській резиденції «Заря».

У радянські часи дача N9 у Мухалатці (усього держдач у селищі чотири) була закріплена за першим секретарем ЦК Компартії України Володимиром Щербицьким. На ній любив відпочивати й другий президент України Леонід Кучма.

Там є ґрунтовий корт для тенісу з навісом, що відкривається, тренажерний зал у спортивно-оздоровчому корпусі, критий 25-метровий басейн із системою «Ніагара» - морська вода з очищенням і підігрівом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олександр Показати IP 12 Серпня 2010 15:52
А карти не грав? Подія теж мені!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus