USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У влади нема грошей на пільгові перевезення?

17 Квітня 2009 14:45
Заступник голови обласної державної адміністрації Василь Дмитрук провів сьогодні нараду з питань пільгового перевезення громадян та виплати грошових компенсацій перевізникам. Про це «Волинським Новинам» повідомили в управлінні з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю ОДА.
Відповідно до рішення обласної ради на відшкодування витрат за пільгові перевезення затверджено майже 20 мільйонів гривень. Окрім того, під час сесії Волиньради збільшено обсяг компенсації на 500 тисяч гривень за перевезення електротранспортом за рахунок відповідного зменшення відшкодування пільгових перевезень залізничним транспортом.
Органи місцевого самоврядування зменшили обсяг планових витрат на компенсаційні виплати за автомобільні перевезення пільгових категорій громадян на приміських маршрутах.
За січень-березень цьогоріч автомобільним транспортом перевезено пільговиків майже на 1,2 мільйона гривень. Фактично перевізники отримали компенсаційні виплати за пільгові перевезення станом на 1 квітня обсягом 629 тисяч гривень (за аналогічний період 2008 року – 1,43мільйона гривень). Тобто обсяг компенсаційних виплат за пільгові перевезення за січень-березень 2009-го становить 43,9% до аналогічного періоду торік.
На нараді вирішено звернутися до Кабінету Міністрів України з проханням про перегляд помісячного розподілу фінансування обсягів компенсації пільгового перевезення громадян.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus