USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Володимир-Волинському районі – безлад, хоч на камеру знімай, – начальник управління ОДА

1 Серпня 2009 16:07
Начальник головного управління промисловості та розвитку інфраструктури Волинської ОДА Микола Кучеренко під час наради гостро розкритикував стан автобусних перевезень у Володимир-Волинському районі. Це переросло у емоційну дискусію з місцевим посадовцем, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Пан Кучеренко розповів, що нещодавно він та його спеціалісти спільно з Головтрансінспекцією здійснили перевірку автостанції у Володимирі-Волинському. Виявилося, що автобуси вчасно не прибувають, квитки майже ніхто не бере. На деяких маршрутах серед пасажирів було до 50% пільговиків. Однак районна влада застосовує до таких перевізників не такі, як потрібно, коефіцієнти для виплати компенсацій за пільгові перевезення. І після цього трапляються відмови від маршрутів.
 
«Ніхто нічим не управляє… Я шкодую, що я не взяв відеокамери, не познімав, що там коїться», - зазначив Микола Кучеренко. Посадовець стверджує, що на «Володимир-Волинському АТП-10707», яке займається пасажирськими перевезеннями, немає ні лікаря, ні механіка. «Прийшов шофер, сів в автобус, через яму проїхав. Там дядько сидить, печатки в нього є, він все поставив, путівки виписав і поїхав. Це безпека людей, безпека руху…» – обурюється пан Кучеренко.
 
У Володимир-Волинському районі нібито просто жахливий стан доріг. За словами Миколи Кучеренка, навіть напрямками це назвати важко. «У нас навіть на Поліссі дороги кращі… Це взагалі катастрофа… Там автобуси можуть поперевертатися», - вважає начальник головного управління промисловості та розвитку інфраструктури.
 
Крім того, пан Кучеренко у докір Володимир-Волинському району ставить те, що там ні копійки не вклали в енергозбереження. За приклад посадовець радить взяти Ківерцівський район, який активно переходить на місцеві види палива.
 
Керівник апарату Володимир-Волинської РДА Юліан Гимон вважає, що сказане Миколою Кучеренком – неправда. На ці слова начальник головного управління ОДА пообіцяв привезти у район комісію. Заступник голови облдержадміністрації Василь Дмитрук загалом підтримав Миколу Кучеренка. «Чому у нас з Володимир-Волинського району найбільше скарг?» – поцікавився заступник губернатора.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Володимир Показати IP 22 Лютого 2010 21:48
Насправді, все навіть набагато страшніше ніж зазначив пан Кучеренко.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus