USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Володимирі патріарха Кирила зустріли тисяча вірян і двісті священнослужителів

4 Серпня 2009 13:52
Приблизно тисяча православних вірян, мешканців Володимира і навколишніх сіл та містечок, зібралися зранку сьогодні, 4 серпня, біля міського Свято-Успенського собору зустрічати Патріарха Московського і всія Русі Кирила. Про це повідомляють «Волинські Новини».
Дорога до собору встелена квітами і травою, а храм та ікони в старих окладах буквально потопають в пишних букетах і вінках із червоних троняд, гладіолусів та айстр. Їх місцеві жителі нібито спеціально вирощували з нагоди приїзду глави РПЦ, – повідомляє Інтерфакс.
Приблизно 200 представників духовенства єпархії стояли двома рядами у дворі вздовж дороги, якою пройшови патріарх Кирил, поблизу великої ікони всіх святих землі Волинської.
Глава РПЦ прибув до Володимира приблизно о 12.00. Опісля спілкування із вірянами Патріарх Кирил найближчим часом відбуде до, очевидно, Почаєва, – повідомив телефоном із Володимира-Волинського репортер «ВН».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus