USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У «Волині» може знов змінитись головний тренер

23 Квітня 2013 10:15
Головний тренер «Волині» Анатолій Демяненко у вівторок, 23 квітня, ввечері може скласти свої повноваження. Про це «ВолиньПосту» стало відомо із джерел, які, за твердженням видання, заслуговують на довіру.

Про відставку всього тренерського штабу основного складу команди йшлося під час вчорашньої зустрічі Демяненка та керівництва клубу. Вона відбулася відразу після повернення команди із Сімферополя, де в неділю «Волинь» поступилася «Таврії» з рахунком 0:3.

Згідно із інформацією нашого джерела, віце-президент клубу та спортивний директор «Волині» вимагали від головного тренера добровільно піти у відставку з огляду на незадовільні результати роботи.

Демяненко ж закидав керівництву клуба незадовільний стан інфраструктури, невиплату зарплати та переїзди на матчі чемпіонату потягом чи автобусом. Результат розмови – припинення роботи Демяненка в Луцьку після остаточного врегулювання всіх фінансових питань, пов’язаних із достроковим розірванням контракту із тренерами.

Цілком ймовірно, що готувати «Волинь» до календарного матчу із запорізьким «Металургом» буде новий тренер. Інший варіант - команда дограє із Демяненком на чолі цей чемпіонат.

«Волинські новини» стежитимуть за ситуацією у тренерському штабі «Волині».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
;-) Показати IP 23 Квітня 2013 10:18
останнє речення варто читати так: «Волинські новини» стежитимуть за повідомленнями на ВолиньПост.
miassol до ;-) Показати IP 23 Квітня 2013 10:29
А чому б і ні ?
Оля Показати IP 23 Квітня 2013 10:53
гравців треба міняти, а не тренера (тренери міняються, а вони як грали так і грають)
андрiй76 Показати IP 23 Квітня 2013 11:12
Як не банально звучить,але все "впирається"в гроші.Не буде інвестора-не буде гри...
астролог Показати IP 23 Квітня 2013 11:16
-про футбол у Луцьку можна забути назавжди,з тренером розрахуються,вилетять в першу лігу і контракти з гравцями будуть розірвані автоматом,для участі в 1 лізі коштів не буде,стадіон(який у власності клубу)продадуть під супермаркет щоб погасити свої борги- на футболі ставим хрест,будем бокс спонсорувати(так дешевше)??!!
Валерон Показати IP 23 Квітня 2013 11:53
Фізрук плачеться але уходити не хоче. ДАВАЙ ДАСВИДАНИЯ.
Друг Кварца Показати IP 23 Квітня 2013 12:07
Кучу бабла потратили, а результат ще гірший. Кварц хоч бабло молотив, зливаючі ігри. Клуб тримався на цих грошах. Футболісти ЗП получали. Кварц морально остив і знаву готовий давати ..... всім футболістам. За КВАРЦА!!!!
888 Показати IP 23 Квітня 2013 13:31
Порівняйте те що обіцяли тренеру коли він прийшов у команду і те г...но в якому опинився разом з хлопцями!!!Власник зливає"Волинь" в унітаз як непотріб,цяцьку якою вже награвся!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus