USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Волиньраді кажуть, що Янукович не хоче бути президентом

25 Жовтня 2009 11:35
Віктору Януковичу президентство потрібно лише заради збереження державної резиденції у своїй власності, – вважає голова Волинської обласної ради Анатолій Грицюк.

«У жовтні Генпрокуратура відмовилася надати для ознайомлення депутату Сергію Власенку документи щодо маєтку Януковича, - розповідає Анатолій Петрович. Сам депутат є членом тимчасової слідчої комісії, від імені якої вилучались документи з Вишгородської райдержадміністрації. Свою відмову ГПУ аргументувала тим, що Конституційний Суд скасував закон про тимчасові слідчі комісії» - розмірковує пан Грицюк.    
«Тепер жодна слідча комісія й жоден депутат не зможе ознайомитись з документами щодо привласнення Януковичем державної резиденції й 140 гектарів заповідника» - вважає очільник Волиньради.
«Однак, сам перелік вилучених документів із Вишгородської райдержадміністрації більш ніж переконливо свідчить про дійсні мотиви й бажання Віктора Януковича» - каже Грицюк.      
«Сам Янукович уже не дуже хоче бути президентом. Він втомився, йому потрібен спокій, шана й забезпечена старість. Але Віктор Федорович змушений іти в президенти, бо тільки так зможе захистити відібрану в держави власність», -  вважає голова Волиньради.    
Довідково:
2 вересня з Вишгородської райдержадміністрації (Київська область) було вилучено пакет документів, що стосуються придбання екс-прем\'єр-міністром Віктором Януковичем дачі «Межигір’я». Документи вилучили два рядові співробітники секретаріату тимчасової спеціальної комісії з розслідування обставин незаконного арешту голови Донецької облради Бориса Колеснікова в 2005 році. Доручення про вилучення документів було дано Володимиру Хімічуку та Олегу Рожнятівському главою спецкомісії – регіоналом Миколою Джигою. Згідно з текстом запиту, відправленого Вишгородському районному керівництву 1 вересня тимчасова спецкомісія запросила оригінали документів. Вони свідчать про право власності на земельну ділянку в селі Нові Петрівці Вишгородського району Київської області по вул. Івана Франка, 19. Саме там розташовано комплекс відпочинку «Пуща-Водиця», на території якого розміщено комплекс «Межигір’я», де проживає Віктор Янукович.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 25 Жовтня 2009 18:46
Грицюк з ківерцівського району хвора людина на голову
Анонім Показати IP 25 Жовтня 2009 19:13
Ні, ну я звичайно розумію, шо вибори. Але чи то піаршики Грицюка і БЮТу такі безголові, чи шо... Всі ж знають, шо то колгоспник, і йому розсуждати про Януковича - то як Мосьці на слона гавкати. Раджу писати: Грицюк сказав, шо янукович лох в сільському господарстві... може хоть хтось повірить
Анонім Показати IP 26 Жовтня 2009 11:31
Ну що ви, Гриць просто міркує по собі, як би він, жидичинський газда, зробив. Щоб хапнути пару гектарів, він може й назад в компартію повернутися.
Лучанин Показати IP 26 Жовтня 2009 12:08
Грицюку дійсно не потрібно опускатися до рівня Януковича. Грицюк - чесна людина, яка ніколи не крала. Опоненти можуть його обізвати, але то все на що вони спроможні. А ось Яник, то злодій та гвалтівник, який крав, краде та буде красти, де б він не знаходився та ким би він не був. Зараз, правда, він вже не гвалтівник, бо знімає дуже дорогих повій, з якими їздить в Алтай до шаманів лікуватися. Так що Грицюку дійсно не варто опускатися до рівня Януковича.
Анонім Показати IP 26 Жовтня 2009 14:08
"Грицюк - чесна людина, яка ніколи не крала" - він не крав, він краде!
Анонім Показати IP 26 Жовтня 2009 16:27
Кожен люд має того керівника, якого заслуговує,тому Волинь має достойного. Але тричі несудимим чим гірше, тим легше красти, тому вони й проштовхують Януковича

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus