USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У волинські школи постачали зіпсовані продукти

15 Жовтня 2013 15:31
Овочі з нітратами та сир з майже завершеним терміном придатності постачали у школи на Волині.

Про це стало відомо під час обласної відеоселекторної наради в голови Волинської облдержадміністрації, що відбулася 15 жовтня.

Заступник начальника головного управління санепідемслужби на Волині Лариса Дудковська повідомила, що компанія «Максимум» з міста Васильків Київської області, яка організовує харчування школярів Камінь-Каширського району, постачала в школи сіл Пнівне та Брониця овочеву продукцію з перевищеним вмістом нітратів. Приватне підприємство «Велес Волинь» у Володимир-Волинську школу-інтернат завозило кисломолочний сир виробництва Хмельницької маслосиробази на межі завершення терміну придатності.

Під час лабораторного дослідження виявили його мікробіологічне забруднення. Продукт зняли з реалізації, а директора підприємства-постачальника притягнули до відповідальності. Зараз молоко, сметану та сир у цей заклад постачають з сільськогосподарського підприємства села Угринів Горохівського району. У дошкільний навчальний заклад села Зелене у Ковельському районі завозили продукти без супровідних документів, що засвідчують якість та безпеку. Щодо винних у порушеннях застосували засоби адміністративного впливу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Штефан, Луцьк Показати IP 15 Жовтня 2013 18:06
А ось колишньому нач. Управління освіти Нововолинська О.Моренку, за відкати на дитячому харчуванні та за зіпсовані продукти у садочки і школи, зійшло з рук. Після звільнення із займаної посади поставили директором табору "Прикордонник". А тепер - директором платного басейну у школі № 6. Росте ж чоловік!
саша Показати IP 15 Жовтня 2013 19:25
перевірте маневичі ще!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus