USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Волинській ОДА владою Луцька, Ковеля та Ковельщини не задоволені

16 Грудня 2008 09:39
Начальник головного управління промисловості та розвитку інфраструктури Волинської ОДА Микола Кучеренко незадоволений намірами Ковельського міськвиконкому та Ковельської райдержадміністрації зробити «альтернативу» місцевій автостанції. Це він зазначив 15 грудня під час наради щодо організації пасажирських перевезень в області, – інформує репортер «Волинських Новин».
 
За словами пана Кучеренка, у Луцьку варто вирішити питання стоянок, насамперед поблизу біля Центрального та Завокзального ринку. Щодо цього питання, то «треба сідати, з міською владою думати...» – зазначив Микола Кучеренко. Він також не задоволений тим, що досі владою Луцька не вирішена проблема автомобільного ринку, який створює багато проблем. «У мене складається враження, що місто Луцьк якоюсь «автономією» хоче бути», – сказав начальник головного управління промисловості та розвитку інфраструктури ОДА. На думку посадовця, доцільніше розмістити авторинок на території «старого аеропорту».
 
Проте ще більше «транспортних» чиновників обурюють дії влади міста Ковеля та Ковельського району. Міськвиконком і райдержадміністрація просять, як виняток, дозволити, щоб приміські маршрути прибували і відправлялися не з автостанції, а з кількох платформ навпроти приміщення автовокзалу, поблизу ринку. Такими діями ковельських чиновників не задоволений Микола Кучеренко. За його словами, це позбавляє можливості належно контролювати перевезення та створює інші незручності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
АН Показати IP 16 Грудня 2008 15:59
Кучеренко все ніяк не вгамується з відкатами. Цього строго [вирізано - цензура]давно під три чорти гнати терба

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus