USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

У волинського відділення Антимонопольного комітету дійшли руки до ліків

23 Січня 2009 14:56
Фахівці Волинського територіального відділення Антимонопольного комітету проводять перевірки учасників ринку оптової реалізації лікарських засобів та порядку формування ціни. Про це сьогодні, 23 січня під час прес-конференції розповів голова волинського відділення АМКУ Віктор Гупало, – інформує репортер «Волинських Новин».
Голова волинського відділення АМКУ зазначив: «Ви пам’ятаєте, наскільки виросли ціни на лікарські засоби і як боляче це вдарило по наших громадянах». Тому зараз триває перевірка, чи нема серед операторів фармацевтичного ринку змови.
За словами пана Гупала, ринок оптової реалізації лікарських засобів – висококонкурентний, де важко знайти монополіста. Власне, перевірки проводяться за конкретними ліками вітчизняного виробництва – ношпа, фезам тощо. Перелік таких препаратів, який передали регіонам зі столиці, налічує до трьох десятків позицій.
Віктор Гупало розповів, що на Волинь постачають ліки кілька фірм. Антимонопольний комітет аналізує, за якими цінами вони закуповують медичні препарати та продають в області, та – яка ціна ліків уже в аптеці.
Керманич волинського відділення АМКУ зізнався, що 30 січня антипонопольники «труситимуть» двох постачальників медпрепаратів на Волинь. Результати цих перевірок в АМКУ обіцяють уже в лютому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus