USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У волинських селах з’явиться кіно від обласних чиновників

3 Липня 2008 20:56
Начальник управління культури і туризму Волинської облдержадміністрації Володимир Лисюк під час організаційно-підсумкової наради у заступника голови ОДА Святослава Кравчука із заступниками голів РДА з гуманітарних питань 3 липня заявив, що половина районів Волинської області вже має сучасні пересувні відеокомплекси, завдяки яким жителі сіл зможуть дивитися кінофільми, – повідомляє 3 липня репортер «Волинських Новин».
 
Пан Лисюк порадив гуманітарним заступникам голів райдержадміністрацій із тих районів, де зараз подібні відеоустановки відсутні, посприяти тому, щоби при формуванні місцевих бюджетів на наступний рік були передбачені кошти на закупівлю такого обладнання.
 
За словами пана Кравчука, заступника губернатора Волині, рішення про те, які фільми будуть демонструватися по селах, прийматиметься на рівні області. Відповідно, облдержадміністрація бере на себе зобов’язання постачати в райони необхідну кінопродукцію.
 Крім того, як зазначив Володимир Лисюк, із 1 вересня його підлеглі спільно з освітянами показуватимуть у школах волинським дітям фільми за мотивами тих літературних творів, котрі передбачені навчальними програмами. Святослав Кравчук, у свою чергу, запропонував, щоб акція розпочалася насамперед із віддалених поліських місцевостей. Першою ластівкою у цьому проекті стане Любешівщина.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus