USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У ВР з’явилися депутати, які «За Україну!»

23 Грудня 2008 15:32
У Верховній Раді створено депутатську групу «За Україну!», до складу якої увійшли 17 народних депутатів. Головою групи обрано В’ячеслава Кириленка, – повідомляють 23 грудня «Волинські Новини».
Учасники групи, за повідомленням УНІАН, ухвалили спільну заяву, в якій виклали основні цілі та принципи новоствореного об’єднання. «Усі, кому свобода й добробут кожного українця дорожчі за посади, рейтинги й бездумне збагачення, мають об’єднати свої зусилля», – говориться в документі.
Учасники групи заявили про намір діяти «не як представники фракцій, партій чи коаліцій, а винятково як представники народу, який довірив нам у цьому антиукраїнському, наскрізь корумпованому парламенті відстоювати український інтерес». «Наша мета – системні зміни, які давно назріли», – зазначається в заяві.
Група є відкритою для приєднання народних депутатів, які поділяють її цілі та принципи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 23 Грудня 2008 17:20
Аха, та пішов ти!!!!!!!!!!!!!!!!!![вирізано -цензура]!
Оглядач Показати IP 24 Грудня 2008 11:53
Скількиж їх було? І скільки ще буде тих груп, групочок, а народ як розводили на бабло так і розводять, а всі промахи завжди спишуть на Росію. Особливо західняки ведуться на такий розводняк, але людей не можна безкінечно дурити, з часом і західняки прозріють (але чи прозріють?) і тоді владі будуть непереливки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus