USD 39.80 40.04
  • USD 39.80 40.04
  • EUR 39.85 40.15
  • PLN 9.85 9.98

У Видраниці школа-музей і школа-будмайданчик посварили дітей

3 Жовтня 2008 16:49
Учні, які здобувають знання у загальноосвітній школі села Видраниця Ратнівського району, сперечаються за право ходити до нового приміщення навчального закладу. Адже поталанило наразі лише 8-ми класам, а ще 4-ри ходять на науку до 70-літньої будівлі, – повідомляє 3 жовтня репортер «Волинських Новин».
 
У ЗОШ села Видраниця Ратнівського району навчаються 243 дитини. Учні 8-ми класів уже здобувають знання у приміщенні недобудованої школи, а 4-м доводиться вчитися у будівлі, спорудженій у 1936 році – такій собі «шевченковій хаті». Ще один клас наразі розмістили в сільраді.
 
Діти, яким не поталанило вчитися у стінах нової школи, заздрять тим, хто здобуває там знання,і вже пропонували мінятися приміщеннями. Заспокоїли учнів і їхніх батьків будівельники. Вони запевнили, що першу чергу нової школи здадуть вже у листопаді, а це дозволить перевести усіх дітей під один дах. Адже їм необхідно лише пофарбувати підлогу і розставити меблі. Також директор школи Василь Авдіюк має намір, щоб економити на паливі, поставити три котли – два газові і один на тверде паливо.
 
Довідково:
 
Першу цеглину довгобуду у Видраниці поклали у 1992 році. Спорудження велося з великими перервами. На Волині знову активно взялися за справу в 2005-му, коли отримали значну суму з держбюджету.
 
Цього року на будівництво з бюджетів усіх рівнів спрямовано трохи більше, ніж 1,5 мільйона гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus