USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У замку тепер усі зможуть грати джаз. ФОТО

19 Травня 2012 10:44
Унікальний перкусійний музичний інструмент, який не має аналогів в Україні, британці встановили на території Луцького замку. Презентували «чудо музики» під час джазового фестивалю.
Джаз-фест «Музичні діалоги 2012» розпочався 18 травня і триває протягом двох днів.

Родзинкою цьогорічного свята джазу стала презентація унікальної музичної скульптури «Chime!». Її виготовляли британські фахівці протягом трьох тижнів.

Як розповіла британка Джулі Уорд, інструмент виготовили музиканти із мистецької організації «Jack Drum Arts» з англійського міста Дарам.

Концепція інструменту об’єднує ідеї полінезійського барабану та маримби, а виготовлений він у вигляді звукової скульптури.

Ця конструкція складається із алюмінієвих трубок та дерев’яних частин. Як зауважив президент Луцького джазового клубу Олег Баковський, філософія інструменту у тому, що на ньому може грати будь-хто.



Музичний винахід залишили у Луцькому замку. Перевага інструменту у тому, що на ньому може грати кожен охочий. Так, після презентації на ньому зіграли перші особи області та відомі джазмени.

У перший день фестивалю «Музичні діалоги 2012» на сцені у Луцькому замку виступали відомі джазові гурти.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Петро Показати IP 19 Травня 2012 17:15
А Клімчук як зрадів - думав шо то доїльний апарат ))).....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus