USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Учасника «прориву Саакашвілі» залишили під вартою

26 Вересня 2017 10:23
Апеляційний суд Львівської області не задовольнив скаргу сторони захисту і залишив під вартою Олександра Бурцева, підозрюваного в участі в інциденті на КПП "Шегині", коли за участю екс-президента Грузії, екс-голови Одеської ОДА Міхеіла Саакашвілі було здійснено перетин кордону без проходження необхідних процедур. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу суду.

До слова, раніше повідомлялося також, що після прориву Саакашвілі був затриманий і заарештованим на 2 місяці з правом внесення застави 35-річний мешканець Волинської області.

ЧИТАТИ ЩЕ: ВОЛИНСЬКИЙ АКТИВІСТ РУХУ МЕДВЕДЧУКА ПРИЧЕТНИЙ ДО ПРОРИВУ КОРДОНУ СААКАШВІЛІ

Напередодні колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду Львівської області розглянула апеляцію захисту О.Бурцева на ухвалу слідчого судді Галицького районного суду міста Львова від 13 вересня 2017 року, якою задоволено клопотання сторони обвинувачення про застосування до підозрюваного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

"За результатами апеляційного розгляду колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду Львівської області ухвалила: апеляційну скаргу сторони захисту, подану в інтересах Бурцева О.В. залишити без задоволення, а ухвалу слідчого судді Галицького районного суду міста Львова про застосування до останнього запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою - без змін", - йдеться у повідомленні.

До слова, учасник АТО Олександр Бурцев втратив свідомість та впав у кому просто під час зачитування рішення Львівського апеляційного суду.

«Лікар реанімації вже каже, що вона стабілізувала тиск, і він прийшов у норму, паралельно капаючи йому інсулін», — заявив нардеп Юрій Дерев‘янко.

Раніше Бурцеву, який хворіє на цукровий діабет та не отримував достатньої кількості ліків в СІЗО, поставили діагноз «кома невідомої етіології».

Активісти РНС заявляють, що лікарі в понеділок ввевері відмовлялися надавати будь-які довідки, мотивуючи це тим, що мають отримати дозвіл головного лікаря.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus