USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Учасника смертельної стрілянини на луцькій автомийці взяли під варту

9 Листопада 2018 16:45
Одному з учасників подій 5 листопада 2018 року на автомийці на вулиці Набережній у Луцьку, в результаті яких один чоловік загинув, а двоє отримали поранення, 24-річному мешканцю Київської області, 8 листопада повідомили про підозру у вчиненні хуліганства із застосуванням вогнепальної зброї та предметів, заздалегідь заготовлених для нанесення тілесних ушкоджень (кримінальне правопорушення, передбачене ч.4 ст. 296 КК України).

Луцький міськрайонний суд обрав йому запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 днів без права внесення застави.

З власних джерел Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо, що йдеться про 24-річного уродженця та жителя міста Бровари Київської області Дмитра Нагайчука.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства, вчиненого за попередньою змовою групою осіб, замаху на умисне вбивство двох або більше осіб та хуліганства, вчиненого із застосуванням вогнепальної зброї та предметів, заздалегідь заготовлених для нанесення тілесних ушкоджень (кримінальні правопорушення, передбачені п.12 ч.2 ст. 115, ч. 2 ст. 15 п.п. 1, 12 ст. 115, ч. 4 ст. 296 КК України) триває. Вживаються заходи задля затримання усіх причетних до вчинення цих злочинів.

Нагадаємо, 5 листопада близько 14:30 на автомийці у Луцьку зчинили стрілянину. Одна людина загинула, двох постраждалих госпіталізувала «швидка». Очільник патрульної поліції Волині Олександр Вовченко повідомив, що на автомийці сталась перестрілка, нападники втекли. У місті та області оголосили план «Перехоплення».

Також стало відомо, що загиблий під час стрілянини на луцькій автомийці - уродженець Любомльського району Волині. Згодом правоохоронці оприлюднили фотографії автівок, на яких втекли нападники.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
борзий Показати IP 9 Листопада 2018 17:34
де інформація про місце затримання даного чоловіка?
777 55 Показати IP 9 Листопада 2018 21:33
Де взяли ??? Як брали???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus