USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.00

Учасників бойових дій з Луцька забезпечуватимуть навчанням

6 Лютого 2019 12:49
В обласному центрі Волині затвердили порядок забезпечення навчанням учасників бойових дій.

Про це йшлося 6 лютого під час засідання виконавчого комітету в міській раді.

Як ідеться в пояснювальній записці до проекту рішення, у місті затверджена комплексна програма соціальної підтримки учасників бойових дій, бійців-добровольців, членів їх сімей, а також сімей загиблих (померлих) військовослужбовців, які зареєстровані в Луцьку, на 2018-2020 роки, метою якої є надання комплексної допомоги даній категорії населення, зокрема передбачено забезпечення організації навчання учасників бойових дій, бійців-добровольців, членів сімей загиблих, які на момент загибелі були і залишаються зареєстрованими в Луцьку, постраждалих учасників масових акцій громадського протесту.

Зважаючи на позитивний досвід реалізації заходу щодо навчання зазначених категорій в 2018 році та враховуючи пропозиції, надані на засіданні круглого столу представниками громадських організацій, що об’єднують учасників антитерористичної операції, а також членів сімей загиблих зниклих безвісти військовослужбовців, існує потреба в затвердженні порядку забезпечення навчанням.

Відповідно до порядку надавачами послуг з навчання учасників можуть бути професійно-технічні та вищі навчальні заклади, підприємства, установи та організації незалежно від форми власності, виду діяльності та господарювання у Луцьку, з якими укладено договір на навчання, перепідготовку кадрів та/або підвищення кваліфікації.

Навчання здійснюється лише за однією послугою, категорією, програмою.

Зазначимо, що кількість осіб, які можуть бути забезпечені у поточному році навчанням за кошти бюджету міста, розраховується, виходячи із обсягу коштів, передбачених бюджетом міста у відповідному році на заходи забезпечення організації навчання.

Окрім того, ше одним проектом рішення виконком затвердив граничну вартість навчання в розмірі 6 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus