USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Учасники фестивалю «ДоброДІЙ» шукали справжню силу та волю

18 Травня 2009 10:27
Під час фестивалю «ДоброДІЙ» у п’ятницю, 15 травня, говорили на тему «Як бути насправді вільним?». Учасники заходу обговорювали види та наслідки нікотинової, алкогольної, наркотичної та ігрової залежностей. Про це повідомляють «Волинські Новини».
 
Як інформує прес-служба ВОБФ «Переображення», гостями програми були люди, які, будучи молодими та перспективними, потрапили у залежність від негативних завичок та втратили свободу, ставши рабами гріха. Присутніх вразив життєвий шлях Ярослава Перебенесюка з міста Рівне, який отримав звільнення від наркотиків лише через віру в Бога.
 
 
Ще будучи студентом столичного вищого навчального закладу, навіть не сподівався, що буденна звичка палити приведе до того, що він стане наркозалежним, і через перебування у християнському реабілітаційному центрі та щире покаяння перед Богом він став дійсно вільним від гріха.
 
У переповненому наметі під час програми музичний християнський гурт «Благодать» (місто Київ) співав гарні пісні про надію на Бога, закликаючи гостей програми більше думати про духовність, щоб бути незалежним від гріховних звичок.
 
Також у передостанній зустрічі учасники  заходу шукали відповідь на запитання: «У чому є справжня сила?». Під час зустрічі священнослужитель церкви «Голгофа» (місто Луцьк) Олександр Савич розповідав про віру в Бога.
 
Гостями програми були Strongman Алекс та його асистент Олег (місто Київ) із шоу-програмою, у якій вони гнули металеві прути, надували грілки, розламували блоки, забивали руками цвяхи, ламали дерев’яні бруси та скручували між собою цвяхи та розривали ланцюги, щоразу використовуючи алегорії та порівняння пояснювали глядачам, що справжня сила людини не у її фізичних особливостях, а у її внутрішній стійкості та духовній основі – вірі у Бога. Щоб очевидці не сумнівалися у силі атлетів, вони пропонували глядачам перевірити міцність матеріалів, які вони використовували для шоу, цим самим роблячи його дуже цікавим для глядачів.
 
Дуже сподобалася присутнім розповідь спортсмена Валерія Віхря, який з 1994 по 2001 рік входив у десятку найсильніших боксерів світу у надважкій вазі, тричі Міжконтинентального чемпіона, який в 1996 році змагався за звання Чемпіона Європи, а в 2000 – за звання Чемпіона Світу, що провів у професійному боксі 48 поєдинків, з яких одержав 8 поразок і 4 нічиї. Нині Валерій проживає у обласному центрі.
 
А ще у програмі було багато пісень від відомої християнської співачки Дарини Кочанжи (місто Одеса), якій охоче підспівували відвідувачі програми, та гарної музики від саксофоніста-віртуоза Андрія Чмуса.
 
Довідково:
 
ДоброДІЙ» триватиме до 17 травня, програмою передбачено зустрічі на спортивну тематику та питання пошуку мети у житті. «Зіркові» гості фестивалю: відома українська християнська співачка Дарина Кочанжи, Strongman Алекс (місто Київ) з шоу-програмою, заслужена артистка України Марина Одольська, а ще – турнір з міні-футболу та благодійний ярмарок.
 
Перед наметами, де відбувається програма, організатори облаштували для дітей дитячу гірку, гойдалки та батут, а для дорослих – благодійне кафе та перукарню, виручені кошти з яких направлять на облаштування сучасного дитячого спортивного майданчика загального користування в районі ЛПЗ. Уже зібрали 9000,19 гривні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus