USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Учні луцького ліцею ярмаркували, щоб зібрати гроші на дрон для військових

10 Грудня 2022 19:42
Благодійний ярмарок виробів, виготовлених власноруч, відбувся у Луцькому ліцеї № 14 імені Василя Сухомлинського. Учні збирають гроші на дрон для військових.

Про це розповіла Суспільному заступниця директора навчального закладу Тетяна Киндибовська.

Благодійні ярмарки у ліцеї з метою збору грошей на потреби військових організовують не вперше.

«У рамках Днів доброти ми проводимо другий ярмарок. На попередньому продавали книги, які були у вжитку, але в доброму стані. До нього долучилися діти, вчителі та уся технічна служба», – розповідає Тетяна Киндибовська.
Читати ще: На благодійному ярмарку волиняни зібрали понад 20 тисяч для ЗСУ

Другокласник Юрій Ребрина купив на ярмарку подарунок мамі – дві картини та сувенір. Каже: витратив 100 гривень, які підуть на ЗСУ.
Ліцеїстка Анна Ващук до благодійного ярмарку долучилася і як покупець, і як авторка одного з виробів. Дівчина сама за два дні сплела шапку, яку продала на ярмарку своїй однокласниці.

Читати ще: На Любешівщині наярмаркували 27 тисяч гривень для ЗСУ

Зі слів заступниці директора ліцею, на нинішньому ярмарку продали пів сотні виробів, за них вторгували дев'ять тисяч гривень. На попередньому зібрали 11 тисяч. Усю суму об’єднають із зібраними раніше грішми та передадуть волонтерам на купівлю дрона.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus