USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Угорщина послабила карантин для людей з імунітетом до COVID-19

2 Травня 2021 17:49
Угорщина з 1 травня послабила карантинні обмеження для людей з імунітетом до коронавірусу. Мова йде про тих, хто перехворів на COVID-19 або отримав хоча б одне щеплення вакциною від коронавірусу.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Громадяни, які мають так звану «імунну карту», можуть ходити в закриті заклади громадського харчування, готелі, театри, кінотеатри, СПА, тренажерні зали, бібліотеки, музеї та інші місця для відпочинку.

Крім того, уряд продовжив роботу підприємств до 23:00, а нічна комендантська година буде починатися пізніше – опівночі. Однак, якщо заклади пустять до себе людей без «імунних карт», то їм буде загрожувати великий штраф.

Отримати «імунну карту» можуть і іноземці, які мають хоча б одне щеплення чи перехворіли. Для цього їм потрібно надати докази того, що вони мають імунітет.

Нагадаємо, в Угорщині від коронавірусу вакцинували вже 40% населення. У зв’язку з цим уряд країни вирішив послабити карантинні обмеження.

На початку березні Угорщина дозволила українцям в’їжджати в країну з діловою метою без обмежень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus