USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Ухвалили зміни до бюджету Луцька

25 Березня 2015 12:29
Кошти для навчальних закладів, родини загиблого військового та КП «Ласка»: такі зміни до міського бюджету ухвалили депутати міськради.

Про це йшлося під час 72-ї сесії міськради 25 березня.

Як повідомила начальник управління фінансів та бюджету міськради Лілія Єлова, збільшити доходи загального фонду бюджету міста в сумі 100 000 гривень планують за рахунок субвенції з обласного бюджету (кошти спрямують на надання матеріальної допомоги сім’ї загиблого військовослужбовця, який брав участь в антитерористичній операції на сході України).

Також хочуть розподілити вільний залишок бюджетних коштів по загальному фонду бюджету міста в сумі 169 516 гривень. Управлінню освіти для Луцького навчально – виховного комплексу загальноосвітньої школи – інтернату виділять кошти в сумі 45 716 гривень, в тому числі на оплату праці - 33 575 гривень, нарахування на оплату праці - 12 141 гривень, на проведення донарахування заробітної плати помічникам вихователів за роботу в нічний час; департаменту житлово-комунального господарства спрямують 123 800 гривень для КП «Зелене господарство міста Луцька», яке знаходиться в стані ліквідації на виплату компенсації за невикористані відпустки працівникам.

Також хочуть спрямувати залишок бюджетних коштів по бюджету розвитку спеціального фонду у сумі 105 тисяч гривень. Так, виконавчому комітету на поповнення внесків до статутного капіталу для ЖКП № 3 виділять 85 тисяч гривень, управлінню капітального будівництва на нове будівництво автоматизованої системи водяного пожежегасіння КЗ «Палац культури міста Луцька» – 20 тисяч гривень.

Також йшлося про перерозподіл асигнувань загального фонду бюджету міста: планують збільшити видатки управлінню освіти на придбання проїзних квитків для дітей учасників АТО по загальноосвітній школі–інтернату у сумі 3 600 гривень за рахунок зменшення кошторисних призначень на оплату заходів по реалізації державних (регіональних) програм по методичній роботі.

Пропонують збільшити видатки управлінню культури для надання фінансової підтримки Спілці художників України на відшкодування частини вартості теплової енергії для опалення художніх майстерень членів Спілки за рахунок зменшення видатків департаменту житлово-комунального господарства на дотацію підприємству «Луцьктепло» в сумі 20 тисяч гривень.

Також хочуть зменшити видатки управлінню культури на проведення культурно-мистецьких та культурологічних заходів у місті в сумі 32 тисячі гривень та спрямувати для передачі до бюджету розвитку спеціального фонду бюджету міста на проведення капітальних видатків. Також збільшать видатки бюджету розвитку спеціального фонду бюджету міста в сумі 32 тисячі гривень за рахунок коштів, отриманих з загального фонду бюджету міста управлінню культури на придбання комп’ютерної техніки для заохочення кращих представників закладів культури.

Окрім цього, для КП «Ласка» спрямують 500 тисяч гривень. Також ухвалили доповнення, згідно з яким 50 тисяч гривень з вільних лишків виділять на придбання інсуліну для хворих на цукровий діабет дітей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Артистка Показати IP 25 Березня 2015 12:54
Люди не позортеся підніміть тим бідним артистам зарплати,це ж позорище. Заслужені,народні отримають копійки,костюми ,туфлі і т.д купують за свої гроші. це просто капец. Люди не вірять у наші зарплати. Думають артисти це щось таке... а це ніщита!!!
Дмитро до Артистка Показати IP 25 Березня 2015 12:58
навіщо краще песикам 500 тис. виділити. про що вони думають я не знаю
НІНА ЛОГІКА Показати IP 25 Березня 2015 13:40
На песиків 500000, а на хворих дітей - 50000. Цирк!Правильно - з Ласки легше гроші вивести і розписати. До артистів - досить висіти в держави на шиї мертвим каменем! Оформляйте підприємця, наймайте менеджера, розкручуйтесь, розвивайтесь, шукайте та організовуйте самі концерти і заробите собі на корстюми! Багато з вас працює тамадою не безкоштовно! Крім того нині тих артистів, як нерізаних собак! Тільки більшість з тих народних невідомі народу. Вам минулого року автобус купили з обласного бюджету - не нийте!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus