USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Збірна України розгромно поступилася Іспанії у Лізі націй

6 Вересня 2020 23:36
Збірна України, пропустивши тричі ще у першому таймі, в підсумку програла Іспанії на виїзді в елітному дивізіоні Ліги націй – 4:0.

В порівнянні з матчем проти Швейцарії тренер української збірної Андрій Шевченко зробив три зміні у стартовому складі команди: місце травмованого Степаненка зайняв дебютант Харатін; замість Коноплянки, який невдало провів минулу гру, на лівому фланзі атаки грав Яремчук, а на вістрі атаки був Марлос, який, очевидно, мав виконувати роль фальшивої дев‘ятки.

Вже на 2 хвилині Кривцов збив Фаті у в власному штрафному – арбітр призначив пенальті. До точки підійшов Рамос – Пятов вгадав кут, в який пробивав захисник, але йому не вистачило дещиці, щоб відбити удар.

До 25 хвилини іспанці мали достатньо моментів для того, щоб подвоювати рахунок, але, на щастя, не забили. Українці фактично нічим не відповідали Іспанії – якщо вони й переходили центр , то на частині поля опонентів у них нічого не виходило.

А на 29 хвилині Рамос таки зробив рахунок 2:0 головою замкнувши навіс. Через три хвилини рахунок став розгромним – Фаті змістився з флангу та обвідним ударом поцілив прямісінько у кут – 3:0.

Українці відповіли небезпекою лише на 41 хвилині – Михайличенко протягнув м‘яч та міг віддавати на вільного Яремчука, однак зробив удар, який парирував Де Хеа.

Старт другого тайму показав, що іспанці не будуть поспішати, а в України так і нічого не виходило попереду.

Шевченко намагався бодай якось вплинути на події на полі – замість Марлоса він випустив Циганкова. Але ця заміна жодним чином не вплинула на гру.

Іспанці продовжували грати швидше, а українські збірники, «наївшись» протягом всієї гри, останні 15 хвилин просто намагалися відбитися.

На 84 хвилині четвертий гол у ворота збірної України забив Феран Торрес, поставивши крапку у матчі.

В підсумку, українці поступилися збірній Іспанії у другому турі в дивізіоні А Ліги націй – 4:0.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Дзвоніть на 103 Показати IP 7 Вересня 2020 09:34
Тут вср*лися, нічого не скажеш.
Павлик Морозов Показати IP 7 Вересня 2020 09:42
Це вони ще з Німеччиною не грали. Будуть грати з німцями програють 10:0.
Скажений до Павлик Морозов Показати IP 7 Вересня 2020 11:36
Страху нема. Тільки у протистоянні з найсильнішими можна досягнути результату. Краще програти німцям і іспанцям ніж вигравати в фарерів чи казахстану.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus