USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Україна може отримати військові кораблі від НАТО

9 Березня 2017 08:13
Вже невдовзі Військово-морські сили України можуть значно розширити свій військовий потенціал. Адже тривають переговори і щодо передачі Україні кораблів та суден зі складу військово-морських сил країн НАТО.

Зокрема, вже на фінішну пряму вийшли домовленості щодо передачі з боку США десантних кораблів типу Island, повідомляє канал 24.

Про це в ефірі Одеського 7 каналу заявив перший заступник Командувача військово-морських сил України Андрій Тарасов. Однак деталі цих домовленостей не розповів, зазначивши, що зараз тривають переговори.

За його словами, кораблі, які можуть передати Україні, вже вийшли з користування в цих країнах, адже на зміну їм прийшли новіші кораблі. Однак вони в повному бойовому стані.

Окрім того, ВМСУ отримають і нові кораблі, які зараз будуються на вітчизняних підприємствах. Зі слів Тарасова мова йде про 4 артилерійські катери типу «Гюрза-М», два десантно-штурмових кораблі, а також одне судно спеціального призначення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
корінний лучанин Показати IP 9 Березня 2017 09:39
Може отримати,а може ні.Може кораблі, а може корита.Все хочемо з лайна для народу перемогу зліпити.
Анонім до корінний лучанин Показати IP 9 Березня 2017 10:17
не питання. профінансуй виготовлення хоча б одного.
корінний лучанин до Анонім Показати IP 9 Березня 2017 11:33
Суть не в профінансуй.,а формі подання новин(висвітлення фактів ,що відбулися ),а не ставати рибалкою,щоб підтримати високоінтелектуальних читачив(анонім),що вони йдуть правильним шляхом і "весь світ" з нами,(локшика. На вуха)
123 Показати IP 9 Березня 2017 10:17
Старое г*вно, что утилизировать дороже, вот эти корабли, впрочем с главкомом танкистом и так сойдёт...
ВВ Показати IP 9 Березня 2017 12:33
Згадайте як було при розмитнені ХАМЕРів, така ж шняга буде з кораблями

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus