USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Українці все менше хочуть в НАТО – показник повернувся до довоєнного

6 Квітня 2022 07:02
В Україні зменшився рівень підтримки вступу до НАТО. Про це йдеться у результатах опитування Соціологічної групи «Рейтинг».

За результатами опитування, проведеного 30-31 березня, продовжується зменшення рівня підтримки вступу до НАТО серед громадян.

Важливо, що в перші дні повномасштабної війни підтримка входження України до Альянсу зросла з 62% до 76%, а у перший тиждень підтримка зменшилась до 72%.

Читати ще: 95% українців переконані в перемозі України, але дедалі менше вірять у швидкий кінець війни

Станом на кінець березня (підтримка входження України до НАТО) становить 68%, тобто наближається до довоєнних показників.

Соціологи не вказують, з яких причин відбулося падіння підтримки вступу до Альянсу, проте, ймовірно, це може бути пов’язане з тим, що українці не побачили очікуваної підтримки від НАТО у протистоянні з Росією.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
А Показати IP 6 Квітня 2022 10:10
хто і де, і кого опитував?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus