USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Україна для Путіна може стати плацдармом, щоб рухатися далі в Європу, – Ганна Маляр

22 Квітня 2022 23:03
У Міноборони України повідомили, що стратегія російської армії під час нового наступу специфічна. Вони знищують всю соціальну інфраструктуру, бо вона їм не потрібна.

Заступниця міністра оборони Ганна Маляр пояснює, що Володимиру Путіну потрібна просто територія України для того, щоб укріпитись і рушити далі на Європу. Таку думку вона висловила на телемарафоні "Єдині новини" 22 квітня, пише ТСН.

"Вони у специфічний спосіб це захоплюють, тому що вони насправді стирають наші міста і села з лиця землі. Вони фактично рівняють все, що набудоване нами, з землею. І тут виникає дійсно величезне питання: а що вони хочуть захопити і для чого? Якщо згадаємо 2014 рік і тимчасово окуповані ними території, то ми бачимо, що вони користуються там нашою інфраструктурою: садочки, школи, лікарні, адміністративні будівлі, підприємства. Власне, всім вони там користуються", – сказала вона.

Читати ще: Перестарались із нацизмом. У Кремлі вже не знають, як закінчити війну

Маляр зазначила, що наразі видно зовсім іншу ситуацію, коли армія РФ фактично знищує соціальну інфраструктуру. Вона вважає, що головною ціллю для Путіна є захоплена територія України в будь-якому вигляді, яка стане плацдармом для подальшого наступу на Європу.

"І тут дійсно напрошується запитання, для чого це робиться? Спочатку говорили, що це якісь емоційні речі, це може бути помста, залякування. Але зрештою Путіну вигідно, щоб ми так думали. Насправді, швидше за все, це дуже серйозний розрахунок і Україна просто може стати плацдармом для того, щоб рухатися далі. І саме тому йому може бути не потрібна соціальна інфраструктура, а йому потрібна територія для того, щоб укріпитись тут і рушити, скажімо, на Європу", – пояснила вона.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus