USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Загарбники звозять в окупацію меншини з віддалених куточків Росії, щоб витіснити українців, – Маляр

28 Квітня 2023 08:38
Заступниця міністра оборони Ганна Маляр повідомила, що окупанти намагається вплинути на зміну етнічного складу на окупованих територіях України і переселяють в Україну етноси з віддалених регіонів Росії.

«Країна-агресор намагається вплинути на зміну етнічного складу населення тимчасово окупованої території України.

Найбільш активно заходи проводяться у Луганській області.

З цією метою урядом РФ ініційовано масштабне переселення з віддалених регіонів росії значної кількості осіб різних національностей, переважно малозабезпечених верств населення», – сказала вона.

Читати ще: Британська розвідка повідомила, навіщо Кремль прискорює інтеграцію окупованих територій України

За словами Маляр, переселенцям з Росії на тимчасово окупованій території України всіляко сприяють місцеві російські окупаційні адміністрації.

Окупаційні адміністрації забезпечують негайне розміщення сімей прибулих, працевлаштування, надання доступних (пільгових) кредитів на придбання житла, розвиток бізнесу тощо.

Водночас місцевих мешканців українців, особливо тих, які підозрюються в дотриманні проукраїнських позиції, російські окупанти під різноманітними приводами продовжують депортувати до РФ.

Заступниця міністра оборони вважає, що у такий спосіб противник прагне знищити українську державність та національну самоідентичність суспільства на тимчасово окупованих територіях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 28 Квітня 2023 11:19
те, що не доробили чекісти при совку дороблюють теперішні продовжувачі їхньої справи - рашисти -путіністи, збувається мрія тупих малоросів - затягнути українців в сраку росії
скептик Показати IP 28 Квітня 2023 17:11
потім будуть розказувати, що це "ісконно бурятскіє зємлі"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus