USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Україна погрожує призупинити членство в Інтерполі

19 Листопада 2018 17:02
У разі обрання президентом Інтерполу представника Росії, Україна розгляне питання про призупинення членства в організації. Про це під час 87-ї сесії Генеральної Асамблеї Інтерполу в Дубаї 19 листопада заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, повідомляє Кореспондент.

«Можливе президентство Росії в Інтерполі - абсурдно, суперечить духу і цілям організації. Україна розгляне питання про призупинення членства в Інтерполі, в разі обрання на пост президента Інтерполу представника Росії», - підкреслив Аваков.

Відзначимо, головним претендентом на виборах нового глави Інтерполу називають генерал-майора МВС РФ Олександра Прокопчука. Він з 2006 по 2011 роки був заступником начальника Національного центрального бюро Інтерполу МВС Росії, а потім очолив цю організацію. У 2016 році генерал-майор став віце-президентом Інтерполу.

Вибори глави Інтерполу відбудуться 21 листопада.

Нагадаємо, 5 жовтня стало відомо про зникнення президента Інтерполу. Його дружина, яка, проживає у Франції, повідомила поліції, що в кінці вересня Мен Хунвей відправився в Китай і з тих пір не виходив на зв'язок.

Пізніше китайські ЗМІ повідомили, що главу Інтерполу затримали відразу після того, як його літак приземлився в Китаї, і тепер він знаходиться під слідством.

До цього Мен Хунвей пішов із поста президента Інтерполу. Виконуючим обов'язки керівника організації став старший віце-президент Кім Чон Ян.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Просто Показати IP 19 Листопада 2018 17:17
Вот вам і вся суть політики європейського спрямування України. Воюйте далі, вмирайте. Питання тільки навіщо, коли вже й так все ясно.
Доктор Шацький 33 см Показати IP 19 Листопада 2018 19:54
Логічно , бо бояться що їх після евакуації будуть виковирювати з кротячих нор офшорів та іспаньських вілл ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus