USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Україна повністю сплатила внески до бюджету ООН на 2017 рік

13 Січня 2017 17:19
Україна і ще вісім країн повністю сплатили внески в регулярний бюджет ООН на 2017 рік. Про це 11 січня повідомив журналістам офіційний представник генерального секретаря всесвітньої організації Стефан Дюжаррик, передає УНН.

«Ангола, Вірменія, Бенін, Домініканська Республіка, Угорщина, Ліберія, Сенегал, Південний Судан і Україна сплатили належні з них внески у повному обсязі, а ще 17 інших держав — членів здійснили часткові виплати», — сказав Дюжаррик.

За інформацією на офіційному сайті ООН, найбільшу суму — 4 мільйони доларів — перерахувала Угорщина, в той час як Україна виплатила близько 2,6 мільйона доларів. Найменший внесок у розмірі 25 тис. доларів зробила Ліберія. Наразі дев’ять країн є єдиними, хто повністю виконав свої фінансові зобов’язання перед світовою організацією в новому році.

Зазначимо, що розмір внесків країн в регулярний бюджет ООН встановлюється, виходячи з середнього показника ВВП країни за десятирічний період з урахуванням доходу на душу населення і зовнішньої заборгованості. На сьогоднішній день найбільшим спонсором Об’єднаних Націй залишаються США, які покривають 22% витрат організації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus