USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Україна програла німцям - 0:2

14 Жовтня 2014 22:32
Молодіжна збірна України, вчергове програла збірній Німеччини у плей-офф кваліфікації Євро-2015 і не зуміла вийти у фінальну стадію турніру.

Результат протистояння молодіжних збірних України та Німеччини було визначено у Черкасах. Домашня поразка 0:3 не залишила команді Сергія Ковальця практично ніяких шансів на вихід у фінальну стадію Євро-2015, передає Еспресо.TV, з посиланням на football.ua.

У зв'язку з цим сьогодні наші суперники явно не викладалися на всі сто. Українська "молодіжка", скориставшись цим, старалася комбінувати, але в більшості випадків для продовження атак їй все одно доводилося використовувати довгі передачі вперед.

Гра по-справжньому загострилася лише в кінцівці зустрічі, і, на жаль, німці своїми атаками розпорядилися краще. Підопічним Ковальця часом вдавалося продиратися крізь оборонні порядки Бундестіму, але на завершальній стадії нашим гравцям не вистачало впевненості і холоднокровності. А одного разу впевненості не вистачило судді матчу, який не наважився призначити пенальті за фол проти Будковского.

У захисті українці діяли не бездоганно, але на останньому рубежі надійно діяв Шевченко. Втім, на заключних хвилинах він не зміг виручити свою команду після ударів Фолланд і Біттенкура. Перший скористався хорошою передачею в штрафну, а другий вдало зіграв на добиванні.

Остаточно зіпсувало враження від гри нашої команди видалення Караваєва в компенсований час. Хоча для подальшої долі команди Сергія Ковальця воно вже не мало ніякого значення.

Німеччина U-21 - Україна U-21 2: 0 (перший матч - 3: 0)

Голи: Фолланд, 89, Біттенкурт, 90 + 1

Німеччина: тер Штеген, Кноха, да Коста, Хайнтц, Ляйтнер (Кіммі, 58), Шульц, Гайс, Й.Хофманн (Біттенкурт, 46), Майер, Фолланд, Ф. Хофманн (Штарк, 77)

Україна: Шевченко, Рижук, Ордець, Насонов, Костевич (Неплях, 71), Малишев, Буяльський (Малиновський, 58), Юрченко, Вакуленко, Караваєв, Болбат (Калитвинцев, 53)

Попередження: Ляйтнер, Штарк - Милшев, Буяльський, Юрченко, Неплях

Вилучення: Караваєв, 90 + 3
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus