USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Україна» - «Словенія»: команди вийдуть на поле в чорних пов’язках

14 Листопада 2015 15:50
Сьогодні у Львові збірна України з футболу зіграє перший матч плей-офф відбору Євро-2016 проти Словенії.

Синьо-жовті під керівництвом Михайла Фоменка мають досягти посильного завдання – пройти словенців і вийти до фінальної частини Євро-2016.

Матч «Україна» — «Словенія» розпочнеться о 19:00.

Команди вийдуть на поле у чорних пов'язках. Це данина пам'яті жертвам терактів у Парижі, що сталися у п’ятницю, 13 листопада, - повідомляє Gazeta.ua.

Матч розпочнеться з хвилини мовчання за жертвами терактів у Парижі 14 листопада, в результаті яких загинуло щонайменше 137 людей, сотні були поранені.

Транслюватиме футбольний поєдинок канал "Україна" та "Футбол 1". Гру коментуватиме Віктор Вацко.

Як повідомляє "Радіо Свобода", у Львові в суботу посилили охорону стадіону "Арена Львів", де ввечері відбудеться перший матч плей-офф кваліфікації чемпіонату Європи-2016 між національними збірними України та Словенії

Про це повідомив тимчасовий виконувач обов'язків керівника обласного управління поліції Дмитро Загарія.

"Сьогодні в нашому місті відбудеться надзвичайно важливий для збірної України футбольний матч, на якому будуть присутні президент України Петро Порошенко і президент Словенії Борут Пахор, а також понад 34 тисячі вболівальників. Від імені всіх поліцейських Львівській області я звертаюся до вас з проханням бути свідомими, толерантними, виваженими і ввічливими", - заявив Загарія.

З його слів, правопорядок забезпечуватимуть близько тисячі поліцейських.

Напередодні матчу обидві команди погуляли Львовом. Збірна України гуляла у парку біля свого готелю. Гравці національної збірної Словенії близько 12 години разом з тренерським штабом, одягнені у спортивні куртки, шапки та рукавички, не поспішаючи пройшлися центром Львова.



За 30 хвилин словенці побачили Площу Ринок, пам'ятник Тарасу Шевченку, Оперний театр та інші красоти міста Лева.

Ясна річ, що словенцям не вдалося залишитися непоміченими. Селфі, фото, автографи — без проблем. Самі футболісти просто гуляли, розмовляли між собою і милувалися красою Львова.

Попереду колони йшов наставник збірної Словенії Сречко Катанец. Тренер щось активно обговорював з одним зі своїх підопічних. Установка на гру?

"Я вперше у Львові. Не думав, що тут так красиво. І людно. Нам треба було вибрати якесь спокійніше місце для прогулянки, - жартує нападник збірної Словенії Мілівоє Новакович. - Це в нас традиція. Півгодини гуляємо перед обідом. Це майже, як тренування.

Сьогодні нас підтримає 500 вболівальників. В Маріборі на матч-відповідь вже продали всі квитки. Ми граємо там, тому що стадіон вважається фартовим для нас. Так само, як Львів для українців.

Багато говорять про 1999-й рік і успішний для нас плей-оф з Україною. Але це було давно. Зараз у збірних грають зовсім інші покоління. Сьогодні буде важка гра. Справді важка. Нам би не завадило везіння.

Словенія — сильна збірна. Але і українці не подарунок. Не варто недооцінювати вашу збірну".

36-річний Новакович зараз грає у чемпіонаті Японії. У цьому відборі він забив шість голів за збірну і є основним нападником словенців.

"Де я беру сили так довго грати? Гарне питання, - сміється Мілівоє, який сім років провів у Бундеслізі. - Якщо ти любиш свою роботу, то зробиш все, щоб виконувати її якомога довше. Вся справа у мотивації".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
охоронець Показати IP 14 Листопада 2015 16:09
На городі бузина а у львові дядько

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus