USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Україна та Росія обмінялися тілами загиблих військових

4 Червня 2022 19:59
Українська сторона та російські окупанти 2 червня провели обмін тілами загиблих військових за формулою «160 на 160».

Про це повідомило Міністерство реінтеграції тимчасово окупованих територій

«2 червня на лінії фронту в Запорізькій області відбувся обмін тілами загиблих військових між Україною та Росією», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що в результаті переговорів за участі Уповноваженого з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин, було досягнуто домовленість про обмін тілами за формулою «160 на 160».

Операція проводилася МінТОТ, ГУР Міноборони, СБУ, Генштабу ЗСУ та іншими силовими структурами України.

Пропагандистка російського «Первого канала» Ірина Куксенкова в Telegram написала, що тіла, які передали Україні, – це загиблі із заводу «Азовсталь» у Маріуполі Донецької області, інформує Главком.

Як повідомляли, на четвертому місяці повномасштабного військового вторгнення Росії на територію незалежної України представники США, Євросоюзу і Великобританії почали проводити регулярні зустрічі, на яких обговорюють план припинення війни в Україні шляхом переговорів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Клава Показати IP 5 Червня 2022 06:08
чомусь ніхто не поцікавиться у половця Путіна, чи не відхилився він від військової доктрини, адже дії ЗС РФ в Україні не в"яжуться з т. зв. другою армією світу в 21 столітті..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus