USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Україна врегулювала автомобільні перевезення з Чорногорією

5 Листопада 2020 22:36
Верховна Рада на засіданні 5 листопада прийняла законопроєкт № 0059, який передбачає ратифікацію угоди між Кабміном та урядом Чорногорії про міжнародні автомобільні перевезення пасажирів і вантажів.

Про це повідомляє Економічна правда.

Зазначається, що документ підтримали 286 нардепів.

«Чорногорія – одна з останніх європейських країн, з якою досі не врегульовані правила міжнародних автомобільних перевезень. Ця угода вкрай необхідна для створення належної договірно-правової основи співпраці у сфері міжнародних автомобільних перевезень між нашими країнами.

Її ратифікація сприятиме розвитку українсько-чорногорських відносин у галузі транспорту, зокрема їх подальшої лібералізації, а також покращенню двосторонніх відносин між державами», – заявив під час виступу у Верховній Раді міністр інфраструктури України Владислав Криклій.

Угода, зокрема, регулює здійснення міжнародних перевезень пасажирів і вантажів автотранспортними засобами:

- між територіями України та Чорногорії;

- транзитом через їх території та до/з третіх держав на основі дозволів, що видаються уповноваженими органами країн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus