USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Україна виділить Лівану 8,4 млн грн допомоги через вибух у порту

17 Серпня 2020 19:06
Кабмін на позачерговому засіданні у понеділок прийняв рішення про виділення гуманітарної допомоги Ліванській Республіці.

Про це повідомляє УНН з посиланням на Урядовий портал.

«На виконання указу Президента України від 14 серпня 2020 року Уряд розпорядився виділити з резервного фонду Державного бюджету 8,4 млн грн Міністерству внутрішніх справ для надання гуманітарної допомоги постраждалому від вибуху населення в м. Бейруті», – повідомили в КМУ.

За інформацією пресслужби, МВС спільно з Державною службою надзвичайних ситуацій та Національною гвардією мають забезпечити закупівлю, відправлення, доставку та передачу вантажу гуманітарної допомоги у вигляді лікарських засобів, виробів медичного призначення та борошна пшеничного.

Після вибухів у ліванській столиці Бейруті минулого тижня до посольства України у Лівані надійшли звернення від 56 громадян України про отримання матеріальної допомоги.

Нагадаємо, кількість загиблих після вибуху у столиці Лівану зросла до 220 осіб, з них один – українець.

Причиною вибуху уряд Лівану називає зварювальні роботи, які проводилися на одному зі складів порту, де зберігалась партія аміачної селітри. Президент Лівану не виключає зовнішню атаку на країну, проте він відмовився проводити міжнародне розслідування вибуху в порту Бейрута.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Небідний нєлох Показати IP 17 Серпня 2020 20:19
42й отримав 29 мільйонів офіційно по декларації. То із своїх хай відсипає, а не з наших, народних.
Додік Показати IP 17 Серпня 2020 21:00
А скільки хи трозроблені потомки фінікійців виділили допомоги Україні у зв'язку, наприклад, з війною на Донбасі?
Анонім Показати IP 18 Серпня 2020 12:34
у нас війна яка гумдопомога може бути??? ми самі в г...ні по саме нікуди. є німеччина франція сша і інші багаті нехай допомагають. ато на пенсії нема на зп нема зате гумдопомога є .
правдиво Показати IP 19 Серпня 2020 19:43
Кончазаспівський зеленський(сирота) допомагає як бандит чужим ліванцям за рахунок трикратного погрграбуання пенсій з бідних нужденних нищих пенсіонерів і совісті явно немає!!! А коли буде імпічмент крадію пенсій?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus