USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Україна закрила авіапростір для військових

2 Березня 2014 15:11
Україна закрила авіаціний простір для військової авіації.

Про це заявив в.о. президента Олександр Турчинов журналістам у Верховній Раді, - пише Українська правда.

Відповідаючи на питання, чому Україна досі не закрила авіапростір, що дозволяє російським військовим безперешкодно сідати на українській території, а також сприяє заїзду громадян РФ, які влаштовують сепаратистські провокації в областях, Турчинов відповів:

"Ми закрили авіаційний простір для нецивільної авіації. Водночас, наші громадяни та гості країни можуть безперешкодно користуватися нашими аеропортами, які працюють у штатному режимі"

Зі слів Турчинова, такі дії влади покликані завадити "одній із задач опонентів, які прагнуть повної дестабілізації ситуації в Україні".

"Вони прагнуть, щоб в Україні запанував хаос і припинилося життєзабезпечення. Саме для цього створюються центри дестабілізації і штучного сепаратизму, штучно нав’язується паніка", - сказав він.

"Але я дякую нашим громадянам, які на це не піддаються", - додав Турчинов.

Разом із тим, він додав, що Україною підготовлені усі необхідні документи, які "реалізуються в разі, відкритої військової агресії".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus