USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Україна здобула ще одну олімпійську медаль з карате

6 Серпня 2021 15:54
Каратист Станіслав Горуна, який виступає в куміте до 75 кг, завоював на Олімпіаді в Токіо бронзову медаль.

Про це повідомляє Укрінформ.

Лідер збірної України з карате Станіслав Горуна поступився італійцю Луіжди Бусі і завоював бронзу Олімпійських ігор. Перше місце здобув японець Рьо Кіюна, здолавши у фіналі іспанця Даміана Кінтеро.

У груповому раунді Горуна переміг японця Кена Нісімуру (2:1), американця Томаса Скотта (2:1), завершив унічию поєдинок з угорцем Габором Харспатакі (0:0) і поступився єгиптянину Абдаллі Абделазізу (1:4), посівши друге місце в своїй групі.

Нагадаємо, напередодні українка Анжеліка Терлюга виборола срібло з карате на Олімпіаді у Токіо. До того ж, цей вид спорту якраз вперше включили в олімпійську програму.

До слова, 6 серпня розігруються 25 комплектів медалей в 11 дисциплінах – боксі, боротьбі, велоспорті, пляжному волейболі, карате, легкій атлетиці, настільному тенісі, сучасному п’ятиборстві, спортивному скелелазінні, футболі, хокеї на траві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus