USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Україна в кризу демонструє нетрадиційні, але добрі результати, – сказала Тимошенко в Нововолинську

31 Серпня 2009 09:41

У Нововолинську Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко брала участь у заходах з нагоди Дня шахтаря та Дня міста. Попри кризу, за її словами, на волинських шахтах відбувся приріст видобування вугілля. Про це 31 серпня інформує репортер «Волинських Новин»

Прем’єр-міністра на стадіоні зустрічали мешканці шахтарського краю. Усі вони прийшли послухати її привітання з Днем міста Нововолинська та Днем шахтаря. 

За словами Юлії Тимошенко, вона не дослухалася до порад, «коли пропонували частину шахт закрити, частину колективів скоротити, зробити все, щоб шахтарі працювали 1-2 дні на тиждень і так зекономити грошей».

 
«В той час, коли у всіх країнах, які мають вугільну промисловість, падало виробництво на 20% - 30%, у нас на славних волинських шахтах під час кризи відбувся приріст видобування вугілля», – розповіла пані Тимошенко.

«Ми, як Україна, завжди демонструємо нетрадиційні, але дуже добрі результати», – додала вона.
За словами Прем’єрки, Україні вдалося зберегти ціну на вугілля, сьогодні пенсія шахтарів втричі вища, ніж у сусідній Росії.

Також пані Тимошенко розповіла, що перший раз в Україні було вирішено створити резерв національного вугілля. «І сьогодні Україна має 1,5 мільйона тонн не знижувального запасу державного резерву вугілля», – висловилася вона.

Після привітань Юлія Тимошенко вручила шахтарям декілька урядових нагород. Відзнаки та подяки вручили також обласні чиновники.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus