USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Українська збірна знову тренується на «Авангарді»

26 Травня 2017 16:32
У Луцьку почався навчально-тренувальний збір кращих українських стрибунів та багатоборців. Члени національної легкоатлетичної збірної готуватимуться до літніх стартів на «Авангарді» до 5 червня. Всього у Луцьку наразі на зборі 17 спортсменів.

Про це повідомляє прес-служба Федерація легкої атлетики Волинської області.

Більшість учасників збору завершують у нашому місці підготовку до національного Командного чемпіонату України (6-7 червня), який також відбудеться у Луцьку. Він стане відбірковим на Командний чемпіонат Європи (суперліга, Лілль, 24 червня).

Слід відзначити, що на зборі у Луцьку наразі перебувають троє учасників Олімпійських Ігор у Ріо-де-Жанейро, які, до слова, торік провадили підготовку до Ріо саме в нашому місті – стрибун у висоту Андрій Проценко (4 місце на ОІ), стрибунки Ірина Геращенко (10 місце) та Юлія Левченко (19 місце).
Нагадаємо, найближчого вікенду луцький стадіон «Авангард» прийме нові великі легкоатлетичні змагання. 27-28 травня тут відбудеться Командний чемпіонат України з легкої атлетики серед юніорів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Вау! Показати IP 26 Травня 2017 17:01
Оце в дівчат прес! Респект величезний! Їх чоловікам дуже пощастить, у них будуть чудові дружини, які без проблем народять здорових дітей. А то більшість сучасних дівчат тільки і вміє, що по барах сидіти із цигаркою в зубах і бокалом мохіто, а потім плачуть що здоров'я немає.
остап Показати IP 26 Травня 2017 19:27
І ніжки які файні, і самі супер. Молодці. Це гарний приклад для маленьких лучанок.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus