USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Українське класичне: «Шахтар» мінімально переміг «Динамо»

10 Листопада 2019 19:13
Донецький «Шахтар» завдяки голу на старті матчу зумів перемогти київське «Динамо» в українському класичному – 1:0.

Матч відбувся в рамках 14 туру чемпіонату України на ОСК «Металіст» в Харкові.

Вже на 18 хвилині «Шахтар» відкрив рахунок у матчі: Тете подав з кутового, а Кривцов головою переправив м’яч у ворота Бущана – 1:0. Відзначимо, що хвилиною раніше рахунок могли відкривати динамівці, але Родрігес не реалізував вихід віч-на-віч, пробивши повз ворота.

На 34 хвилині Родрігес знову мав хороший момент, про не влучив у ворота після того, як пройшов захисників донеччан. Тож перший тайм завершився з мінімальною перевагою «Шахтаря».

Відзначимо, що у другому таймі матч був призупинений через расистські вигуки вболівальників, втім згодом арбітр знову вивів команди на поле. До слова, Тайсон отримав червону картку за непристойний жест вболівальникам, тож динамівці близько 20 хвилин грали у більшості.

Проте, навіть граючи в більшості, зрівняти рахунок кияни так і не зуміли, тож «Шахтар» святкував перемогу та збільшив відрив від «Динамо» на 13 очок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus