USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Українське посвідчення водія адаптовано до документів ЄС: що це означає

14 Червня 2022 19:14
Українські водійські права прирівняли до стандартів Європейського Союзу.

Так, наразі замість піктограм (наприклад, окуляри) на посвідченні водія розміщені коди, що їх теж використовують в європейському водійському посвідченні, повідомляє ТСН за посиланням на Головний сервісний центр МВС.

Окрім того, також у посвідченнях водія є відмітка про складання практичного іспиту на авто з автоматичною коробкою передач у вигляді коду 78.

«Ми всі боремося за життя в європейській вільній Україні, де поважають вибір кожного, де захищені громадяни, де головне – люди, де державні органи працюють на покращення життя кожного без винятків. Тому, якщо ви хочете мати європейський документ, обмінюйте своє старе посвідчення у сервісних центрах МВС», – йдеться в повідомленні.

Для обміну водійського посвідчення потрібні такі документи: паспорт, копія ІПН, старі водійські права.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
обурений! Показати IP 15 Червня 2022 14:34
Ми боремся за вільну і незалежну Україну! а не європейську....:(

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus