USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Українське сало гарантує безпеку АЕС?

19 Жовтня 2008 15:17
У центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки розпочалось святкування на честь українського сала. Із початком ІІІ Чемпіонату сала «З любов’ю до… сала» лучан вітали організатори та представник місцевої влади, - повідомляє 19 жовтня репортер «Волинських Новин».
До привітань долучився також доктор сільськогосподарських наук Валентин Рибалка. Він розповів гостям свята деякі цікаві факти про свиней та сало. З його слів лучани дізнались, що найважчу свиню виростили у Кореї – її вага сягнула 960 кілограм. Рекорд по народжуваності серед свиней встановила свиноматка, що за раз народила 34 поросят.
Також Валентин Рибалка розповів вірш присвячений салу:
«З того часу як з’явився світ,
І почав ділитись на держави,
Бог сказав: найбільше шанувати сало…»
Ще один цікавий факт про національний продукт українців навів кореспондент газети «Перспектива» Хмельницької АЕС Олександр Шустерук. Як він розповів, на АЕС у деяких технічних процесах також використовують сало. «Безпеку АЕС гарантує сало», - підсумував пан Шустерук.
Організатор чемпіонату Віталій Іваницький подякував луцькій та волинській владі за підтримку та привітав усіх лучан із відкриттям ІІІ Чемпіонату сала «З любов’ю до… сала».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus