USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Українські перевізники скаржаться на польську компанію, вантажівки якої проїжджають кордон поза чергою

16 Лютого 2024 19:01
Українські перевізники скаржаться на польську компанію з вантажних перевезень «Angela», яка зареєстрована в Києві, але на території Польщі об’їжджає загальну чергу, затримуючи українських водіїв із товарами, що швидко псуються.

Про це повідомили члени ГО «Перевізники західного регіону», які організували акцію на пункті пропуску «Ягодин».

Як зазначається, активісти спіймали на гарячому кілька автомобілів, які 13 лютого були завантажені в Норвегії рибними продуктами, а в Італії свіжими овочами, і вже 16 лютого, буквально за три дні після завантаження у віддалених країнах, вони в’їхали до України, пройшовши всі необхідні митно-кордонні процедури. Активісти наголошують, так швидко пройти усі митно-кордонні процедури фактично нереально для українських водіїв та перевізників, які змушені навіть із такими ж товарами, що швидко псуються, стояти в черзі більше ніж тиждень.

Читати ще: Українські перевізники протестуватимуть до повного припинення свавілля з боку поляків. Яка ситуація на «Ягодині»

За інформацією члені ГО, таке швидке проходження кордону водіями цієї компанії є можливим завдяки тому, що вони об’їжджають загальну чергу найближчими населеними пунктами, де заборонений рух вантажівок, виїжджаючи вже перед самим КПП «Дорогуськ».
«Так само роблять і польські водії, на що польська поліція просто закриває очі. При цьому водіїв українських транспортних компаній із «свіжими» вантажами змушують ставати у кінець майже 20-ти кілометрової черги», – наголошують активісти.
Раніше активісти повідомляли, що польські протестувальники на кордоні розвернули вантажівку із автомобілями для ЗСУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 17 Лютого 2024 00:31
"Так, ми ох**ли, але що ви нам зробите?" )))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus