USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Українські спринтери після вдалих тренувань на «Авангарді» виграли в Римі

3 Червня 2016 11:09
Пізнього вечора 2 червня наша українська естафетна жіноча команда впевнено виграла етап Діамантової ліги в Римі! Це ті самі дівчата, які в травні тренувалися на доріжках луцького «Авангарду»!, - повідомляють у прес-службі Федерації легкої атлетики Волинської області.

Наталія Строгова, Єлизавета Бризгіна, Олеся Повх, Наталія Погребняк встановили на Олімпійському в Римі рекорд змагань – 43,64 c.
Нагадаємо, упродовж травня кращі українські спринтери тренувалися на «Авангарді» і це для багатьох елітних українських легкоатлетів було перше знайомство із нашою ареною. Доріжки апробовували зокрема такі відомі спринтери як Віталій Корж, Володимир Супрун, Роман Кравцов, Еміль Ібрагімов, Христина Стуй, Олеся Повх, Наталія Погребняк, Єлизавета Бризгіна, Наталія Строгова та інші відомі спортсмени.

Зокрема, відточувала вміння й наша естафетна жіноча збірна – бронзовий медаліст Лондонської Олімпіади 2012 року. Очевидно, що завдяки здобутим результатам під час тренувань на «Авангарді», українська естафетна жіноча команда і виграла етап Діамантової ліги в Римі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Добре Показати IP 3 Червня 2016 12:42
Хай приїзджають ще.Тоді точно будуть в призах на Олімпіаді.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus