USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Зіркові спринтери випробовують міцність доріжок «Авангарду»

18 Травня 2016 15:29
Національна збірна України із спринту цими днями проводить збір у Луцьку. Кращі українські спринтери тренуються на «Авангарді» і це для багатьох елітних українських легкоатлетів перше знайомство із нашою ареною.

Про це повідомила прес-служба Федерації легкої атлетики Волинської області.

Доріжки апробовують зокрема такі відомі спринтери як Віталій Корж, Володимир Супрун, Роман Кравцов, Еміль Ібрагімов, Христина Стуй, Олеся Повх, Наталія Погребняк, Єлизавета Бризгіна, Наталя Строгова та інші відомі спортсмени. Зокрема, відточує вміння й наша естафетна жіноча збірна – бронзовий медаліст Лондонської Олімпіади 2012 року.
Державний тренер з легкої атлетики В’ячеслав Тиртишник в інтерв’ю прес-службі ФЛАВО розповів, що збірна із задоволенням приїхала і тренується на «Авангарді». «У Луцьку зібралися чоловіча і жіноча естафетні короткі команди. Костянтин Рурак відповідає, наприклад, за естафету 4 по 100 метрів. Усі працюють із великим підйомом емоційним», - каже В’ячеслав Тиртишник. – «Крім того, основному складу важливо випробувати, відчути доріжку «Авангарду», аби показати хороші результати на національному відбірковому чемпіонаті України, який відбудеться у Луцьку 16-19 червня. Наразі збірники перебувають на передзмагальній фазі спортивної форми. Лідери починають активно стартувати – хтось за кордоном, хтось в Кіровограді 25-26 травня на Кубку України. У Луцьку ж спортсмени шліфують деталі, техніку бігу».

Стосовно планів лідерів збірної України з легкої атлетики, то на початку червня вони знову зберуться частково у Луцьку, частково у Києві, аби продовжити підготовку. Четвертого червня на «Авангарді» відбудеться своєрідна репетиція чемпіонату України – всеукраїнські змагання із спринту, стрибків і видів витривалості. Після цього збірники базуватимуться у Луцьку. Після відбіркових змагань у Луцьку лідери виступлять ще на Чемпіонаті Європи в Амстердамі.

«Заявка на олімпійські Ігри в Ріо-де-Жанейро закривається 18 липня. Кістяк команди вже є. Я задоволений тим, що маємо конкуренцію в жіночій та чоловічій естафетних командах», - розповів В’ячеслав Тиртишник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Дмитро Показати IP 18 Травня 2016 19:20
Треба прийти подивитись на їхнє тренування,мабуть цікаво.А тренери наші в них вчаться?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus