USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

Українські військові під час наступу біля Бахмута розбили елітні частини росіян, – ISW

19 Вересня 2023 08:43
Українські війська під час успішного наступу на південь від Бахмута Донецької області розбили елітні частини російських окупантів.

Як повідомляється у звіті ISW, ЗСУ повністю знищили підрозділи 72-ї мотострілецької бригади, 31-ї гвардійської бригади ВДВ та 83-ї гвардійської бригади ВДВ при звільненні Андріївки та Кліщівки.

Це підтверджує, зокрема, заява командира російського батальйону «Схід» Олександра Ходаковського про загибель командира 31 бригади ВДВ. Як зазначається, 72-а мотострілецька бригада, найімовірніше, виявилася неефективною в бою, хоча її точні втрати залишаються незрозумілі.

Ці підрозділи ВДВ брали участь у контратаках та спробах зупинити наступальну операцію Сил оборони. Ймовірно, росіяни зазнали великих втрат. Якщо нещодавній наступ ЗСУ на південь від Бахмута призвів до знищення боєздатності 31-ї та 83-ї бригад ВДВ, то командування РФ, найімовірніше, перерозподілятиме елементи іншого щодо елітного з’єднання для підтримки критичних елементів своєї оборони на південь від Бахмута.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
CHALLENGER 2.5 Показати IP 19 Вересня 2023 15:50
Розбили Розбили вiрим.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus