USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Українські дороги ремонтуватимуть турки

28 Травня 2013 10:27
Турецькі компанії будуть ремонтувати і будувати українські дороги.

Про це заявив міністр економічного розвитку і торгівлі Ігор Прасолов, - інформує ТСН.

«Туреччина дуже зацікавлена в будівництві доріг в Україні. Ми домовились так: коли у нас буде чітко сформульована остаточна програма щодо робіт на українських дорогах, Україна відразу дасть сигнал нашим турецьким партнерам. Турецькі компанії, за їх словами, будуть охоче брати участь у ремонті і, швидше за все, в будівництві доріг», - цитує Прасолова видання.

За словами міністра, Кабмін стурбований поганим станом доріг і відсутністю джерел коштів на їхній ремонт. «Рішення поки не прийнято. Ми поки не обговорювали питання про підвищення акцизів на бензин на 50%. Крім акцизу, щонайменше є шість джерел фінансування (на ремонт доріг)», - зазначив Прасолов.

Він також додав, що одним із заходів щодо поліпшення стану доріг є зменшення навантаження на дорожнє полотно при перевезенні вантажів важкими автомобілями.
Зазначимо, турецькі компанії вже брали участь в будівництві доріг в Україні. Так, компанія «Онур» займалася скандальним будівництвом доріг у Львівській області. Будівництво доріг компанії викликало багато невдоволення з боку влади Львова.

Раніше прем'єр-міністр Микола Азаров заявив, що минула зима змушує «Укравтодор» у 2013 році відмовитися від запланованого раніше будівництва нових доріг.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
андрiй76 Показати IP 28 Травня 2013 11:22
От дожилися...Будемо турків"кормити"бюджетними грошима,а наші люди хай сидять без роботи.Не повірю,що у нас немає толкових спеціалістів для будівництва нових доріг чи ремонту старих.Друга справа,що бюджетні кошти виділені на ремонт розкрадаються так і "не дійшовши"за призначенням,але це вже зовсім інше питання...
Роман® Показати IP 28 Травня 2013 12:55
З такими підходами, відкрийте ворота до Європи і всі нормальні українці повтікають звідси, а ви заселите турків і будете з ними жити, а надалі і Китай не так вже й далеко. Взагалі в Україні безліч компаній в дорожній галузі, які будують дороги європейських стандартів. Держава, яка не намагається підтримати власного виробника, який і є тим самим джерелом надходження коштів до бюджету, - ворог кожного її громадянина.
Пархомій Показати IP 28 Травня 2013 13:50
Крім акцизу, щонайменше є шість джерел фінансування (на ремонт доріг)», - зазначив Прасолов. Міністр забув сказати про сьоме джерело фінансування, найбільше, - МЕНШЕ КРАСТИ!
Влас Показати IP 28 Травня 2013 14:18
З турками домовляться на стільки на скільки потрібно.Турки своє заберуть,а решту в офшори.На слідуючий рік появиться інформація,що в Києві за минулий рік збільшилося наприклад на 700 мільйонерів.Покращення життя триває.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus