USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Українським ПТУ виділять 400 млн євро, Волинь – у переліку

28 Листопада 2017 15:11
Європейський освітній фонд вирішив виділити кошти на розвиток українських закладів професійно-технічної освіти. Серед 12-ти областей, які отримають додаткове фінансування, є й Волинь.

Про це повідомила народний депутат від УКРОПу Ірина Констанкевич під час прямого ефіру на телеканалі «Нова Волинь», інформують у прес-службі волинського УКРОПу.

Парламентар зауважила, що позаминулого тижня у Києві відбулось чергове засідання Європейського освітнього фонду, який працює в Україні вже декілька місяців.

«Під час останнього засідання було прийняте рішення, що фонд з 2018 року протягом шести років фінансуватиме розвиток професійно-технічної освіти в Україні. Зокрема, вони готові виділити 400 мільйонів євро.

Названі 12 областей, серед яких є Волинська. До цього переліку увійшли ті області, які мають певний фундамент, проте потребують модернізації. Звичайно, були поставлені вимоги. Серед них найважливіші – загальна стратегія, яку ми зараз будемо напрацьовувати; регіональні стратегії, які будуть розробляти регіональні професійні ради; також мають бути впроваджені відповідні програми. Поставлена ще одна дуже важлива вимога – прозорість і звітність використання коштів. Я переконана, що це дасть поштовх нашій професійно-технічній освіті і виведе її на новий рівень розвитку», – наголосила Ірина Констанкевич.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Лариса Петрівна Показати IP 28 Листопада 2017 15:54
Молодець Ірина Констанкевич!!! Порядна людина в області, і в сім'ї ! Це Гунчик, який тільки бла...бла...(немає порядку в області та сім'ї).
тьотя Мотя Показати IP 28 Листопада 2017 16:04
За європейські гроші будемо для Європи вчити спеціалістів. Клас. Так як і безвіз. Скільки українців їздять відпочивати до Європи, а скільки працювати по безвізу? Де статистика?
ВП вісник ВН інші Показати IP 28 Листопада 2017 19:22
Ви зайдіть на сайт Батов Г.Ф ,- ПРОЗРІЄТЕ - в ЛВПУ в підвязці з подільниками від ОіН та ВОДА ... створений ОСОБЛИВИЙ мікроклімат ... КРАЛИ * КРАДУТЬ * БУДУТЬ КРАСТИ ... плахотна , мишковець , гунчик , курилюк ,...)
Анонім Показати IP 28 Листопада 2017 20:35
ура! починається дерибан!
дядя Коля Показати IP 28 Листопада 2017 21:18
Розкрадуть все до копійки. А ПТУ дулю з маком отримають.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus