USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Українським банкам немає кого кредитувати. Відео

15 Червня 2010 13:31
Часто компаній не можуть підтвердити свою фінансову спроможність, тому і отримують відмови у кредитуванні, - кажуть українські банкіри.

Про це повідомляє Канал новин 24 .

Водночас, великі компанії з прозорою звітністю, могли б отримати ресурс від українських банків, але надають перевагу кредитуватися на міжнародних ринках бо там дешевше.

Заступник голови правління «Сбєрбанку Росії» Марина Бикова говорить: «Компанія «Астарта», Мироновський хлібокомбінат, це лідери ринку на сьогоднішній день, і зрозуміло, що допомогу вони отримують в першу чергу від міжнародних корпорацій - дешевий кредитний ресурс, а ми в цій ситуації повинні шукати інші альтернативи».

Наскільки це вдається, говорить статистика. З початку року кредитний портфель українських банків скоротився майже на 3%, або на 21 мільярд гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus