USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Українці без доходів також зможуть отримати субсидію

22 Липня 2016 10:31
Українцям, які не мають доходів, для отримання субсидії будуть умовно враховувати дохід в розмірі двох прожиткових мінімумів.

Про це під час зустрічі з представниками регіональних ЗМІ заявив заступник міністра соціальної політики Віталій Мущинін, пише "Економічна правда".

"Громадянам, які не мають доходів, для розрахунку субсидії, буде враховано умовний дохід в розмірі двох прожиткових мінімумів для працездатної особи (з 1 травня 2016 року - 2900 грн)", - пояснив Мущинін.

З його слів, держава також зробила крок назустріч тим людям, які орендують житло.

"Такі сім'ї, на підставі договору найму (оренди) житла, теж можуть оформити субсидію і значно менше платити за комунальні послуги. Варто наголосити, що наявність заборгованості з оплати за житлово-комунальні послуги не впливає на визначення права на призначення субсидії", - йдеться у повідомленні.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що порядок оформлення субсидій змінили: нові правила.

До слова, у Луцьку в Офісах розвитку кварталу Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» мешканцям міста надають детальну консультацію щодо оформлення субсидій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ВАЛЯ Показати IP 22 Липня 2016 12:46
Нічого собі. Немає доходів -бо держава не дає працевлаштуватись хоча дипломи є і ще враховують 2900 ???? ужас совісті у тої влади зовсім немає. ГАНЬА владі. Людей ні за що немають. Нехай так їхні дочки і синки без роботи оплачують такі суми!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus