USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.80 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Українцям дарують рік безкоштовного VPN: це займе кілька хвилин в «Дії»

24 Жовтня 2023 23:32
Українська команда KeepSolid безкоштовно роздає VPN Unlimited – програму для обходу блокувань, а також захисту ПК та смартфонів. Щоб отримати її, потрібно пройти швидку верифікацію через «Дію».

Ініціативу щодо безкоштовного доступу до VPN кожному українцю компанія запустила торік в серпні. Тоді акція мала тривати рік, але в KeepSolid вирішили продовжити її ще на рік, передає УНІАН.

Додатково до програми для обходу блокувань всім українцям пропонують скористатися безкоштовним Passwarden – це утиліта для зберігання та захисту паролів і будь-якої іншої конфіденційної інформації в браузері.

Щоб активувати підписку

1. Перейдіть за посиланням і увійдіть в особистий кабінет за допомогою вашого KeepSolid ID (створіть новий акаунт якщо ви новий користувач).

2. Оберіть Дія.Підпис (Diia.Signature) для підтвердження громадянства.

3. Зчитайте QR-код, який з’явиться на екрані, сканером у застосунку Дія. Кнопка сканера розміщена в правому верхньому куті розділу Документи.

4. Зайдіть в свій акаунт в додатках VPN Unlimited і Passwarden. Якщо у вас їх немає, завантажте та встановіть.

З початку війни попит на VPN-сервіси в Україні зріс на сотні відсотків, особливо серед тих, хто живе в тимчасово окупованих Росією містах, де вільний доступ до новин обмежений. Водночас РФ обмежує доступ до VPN, щоб позбавити росіян об’єктивних новин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 25 Жовтня 2023 07:04
Сир у мишоловці. Намахаловом пахне.
Ієронафт Показати IP 25 Жовтня 2023 08:16
Хороша спроба від військкомату та тих, хто ним насправді керує
Ууууу Показати IP 25 Жовтня 2023 10:43
Класнии розводняк...
Анонім Показати IP 25 Жовтня 2023 12:48
На яких ідіотів це розраховано ? Поставити собі індивідуальну програму яка буде читати весь ваш трафік + паролі ще віддати. Це теж саме що прописати в документах невідомих людей в будинку/квартирі і дати їм ключі.
Сергій до Анонім Показати IP 26 Жовтня 2023 13:04
Я тебе поздравляю. По твоєї логіці ти вже прописав невідомих людей в будинку і вже віддав їм ключі. Через твій смартфон або ноутбук йде такий саме трафік. Ти хоча б знаєш що таке OpenVPN або L2TP/IPSec протоколи шифрування ???!!! Unlimited VPN работає на OpenVPN. !!!! ПЕРЕД ТИМ ЯЕ ПИСАТИ ТУ ДІЧ ПРО КЛЮЧІ ХОЧА БИ ОСНОВИ ПРО VPN (Virtual Private Network) ПОЧИТАВ БИ !!!
Сергей. Показати IP 26 Жовтня 2023 12:28
Народ вы чего? Какой нахрен военкомат? KeepSolid контора из Нью-Йорка с хорошей репутацией. За ними небыло замечено слива личных данных подписчиков. Хотя Их VPN Unlimited плохо продается из-за огромного количества медленных серверов. KeepSolid просто решила попиарится на войне в Украине. Эта акция с бесплатным VPN уже год идёт!!!! Все нормально. KeepSolid решила продлить акцию ещё на 1 год. "Дія" нужна , чтобы "халявой" пользовались исключительно УКРАИНЦЫ!!! Вот и все.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus