USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Українцям дозволили платити за комуналку частинами

20 Жовтня 2016 08:16
Кабінет міністрів офіційно ввів можливість оплачувати послуг ЖКГ в розстрочку для українців, які не отримують субсидії.

Відтак, за заявою споживача комунальних послуг він зможе отримати розстрочку і в місяць звернення йому необхідно сплатити лише 50% від рахунку. Іншу частину необхідно буде оплатити рівномірно протягом квітня-вересня наступного року, до початку наступного опалювального сезону, - повідомляє Gazeta.ua.

У Кабміні наголосили, що таку послугу вводять для тих, у кого не буде субсидій.

"Споживач отримує від постачальника послуг рахунок на оплату в розмірі половини вартості й оплачує його. Решту споживач покриє рівномірно в квітні-вересні наступного року, до початку нового опалювального періоду", - пояснив голова Національної комісії, що здійснює регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг, Дмитро Вовк.

Крім того, чиновники роз'яснили, як впливає на оформлення субсидії покупка понад 50 тисяч гривень.

"Якщо людина після призначення субсидії зробила покупку вартістю понад 50 тисяч гривень - це не є підставою для позбавлення субсидії. Тобто на наступний рік ми можемо не видати цій людині субсидію, але в цьому періоді вона отримуватиме", - сказав заступник міністра соціальної політики Віталій Мущинін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Споживач Показати IP 20 Жовтня 2016 09:31
Маразм від "великих реформаторів" тільки починається,що вчудять далі.Замість того,щоб запроваджувати енергоощадливі технології і забезпечити всіх споживачів приладами обліку на все,вони видумують чергові заморочки.Вже нічим не здивує ця влада.Бояться,що перестануть платити взагалі,а це можливо.
соня Показати IP 20 Жовтня 2016 10:54
а не можна случайно зробити такі зарплати, або тарифи які украінець може оплатити
катя Показати IP 20 Жовтня 2016 10:56
влада вже нас настільки дістала, що ми чекаемо, коли появиться кармелюк
моніка Показати IP 20 Жовтня 2016 10:59
може йти працювати в ліпецький рошен, там зарплата для кацапів-окупантів 28,0 тис грн. в місяць. може презитент-бізнесмен думае, що і украінці стільки заробляють.
моніка Показати IP 20 Жовтня 2016 10:59
може йти працювати в ліпецький рошен, там зарплата для кацапів-окупантів 28,0 тис грн. в місяць. може презитент-бізнесмен думае, що і украінці стільки заробляють.
тариф Показати IP 20 Жовтня 2016 13:01
Пропозиція.Перед призначенням на відповідальні посади обов"язкова здача іспитів по профілюючих предметах.( захист від маразму по службі)
Марія Показати IP 20 Жовтня 2016 13:02
Такого бардака немає ні в Росії ні в інших країнах СНД,вже некажучи про ЄС,постає логічне питання на чорта нам така влада ,що окрім життя в кредит,війни нічого кращого нам запропонувати не може,будь неладний той день коли в Україні стався державний переворот(названий майданом) і повилазило кодло порошенківське.При Януковичу ми жили краще зарплати 3000 хватало
Анонім Показати IP 20 Жовтня 2016 19:47
100%!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus